Nuci caramelizate - Retete Culinare

Nuci caramelizate


Iti trebuie:
  • 300 g miez de nuca jumatati
  • 100 g biscuiti de ovaz
  • 200 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g miez de nuca pentru ornat
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-un vas apa si zaharul si le lasi la foc mic, amestecand continuu sa se topeasca, apoi adaugi jumatatile de miez de nuca si lasi sa fiarba  pana scade apa si nucile se rumenesc usor.
  2. Intre timp, sfarami biscuitii si ii adaugi peste compozitia de caramel cu nuci.
  3. Dupa ce a scazut lichidul, rastorni amestecul pe un platou si-l intinzi repede ca sa nu se lipeasca nucile intre ele.
  4. Apoi presari repede miezul de nuca, fara sa se lipeasca de caramel.
  5. Servesti dupa ce s-a racit.
  6. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Nuci caramelizate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Nuci caramelizate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.