Savarine 2 - Retete Culinare

Savarine 2


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de pesmet alb
  • unt pentru uns formele
Pentru sirop iti trebuie:
  • 250 ml apa
  • 125 g zahar
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie rasa.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g frisca
  • gem de visine.
Pregatesti asa:
  1. Freci galbenusurile cu zaharul pana obtii o crema spumoasa.
  2. Adaugi pesmetul treptat, amestecand tot timpul.
  3. Adaugi apoi albusurile spuma, amestecand usor.
  4. Asezi compozitia in forme speciale de savarina, unse si tapetate cu faina.
  5. Introduci formele in cuptorul incins putin si le coci circa 25-30 de minute.
  6. Separat, prepari siropul cu care stropesti savarinele de cateva ori, pana cand sunt bine imbibate.
  7. Le garnisesti deasupra cu un strat de gem de visine si cu multa frisca.
  8. Pofta buna!
Savarine 2

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Savarine 2 "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Savarine 2 - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.