Tort de cocos - Retete Culinare

Tort de cocos


Iti trebuie:
  • 100 g unt
  • 50 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 lingura lichior cocos
  • 50 g nuca de cocos.
Pentru crema iti trebuie:
  • 200 ml lapte condensat
  • 1 cutie lapte de cocos (400 ml)
  • 200 g branza proaspata
  • 2 pachetele de gelatina
  • 100 g migdale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 g nuca de cocos pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele.
  2. Invelesti aluatul intr-o folie alimentara si il lasi la frigider timp de 30 de minute.
  3. Intinzi o foaie cu diametrul de 22 cm.
  4. Coci intr-o tava captusita cu hartie de copt, la 180 de grade timp de 15 minute, pana ce aluatul devine auriu.
Pregatesti crema asa:
  1. Prajesti migdalele putin intr-o tigaie.
  2. Dizolvi gelatina in apa calduta.
  3. Intr-o salatiera sau intr-un castron adanc asezi o folie alimentara.
  4. Amesteci nuca de cocos cu zaharul vanilat, branza si cu laptele de cocos.
  5. Mixezi frisca.
  6. Amesteci frisca, gelatina si migdalele cu amestecul pregatit.
  7. Rastorni amestecul in vasul pregatit si il lasi peste noapte in frigider.
  8. Asezi blatul pe un platou, rastorni crema peste el si scoti folia.
  9. Decorezi tortul cu nuca de cocos.
  10. Pofta buna!
Tort de cocos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort de cocos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort de cocos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.