Nuga glace - Retete Culinare

Nuga glace


Iti trebuie:
  • 500 g zahar
  • 100 ml apa
  • 200 g migdale nesarate
  • 3 oua
  • 500 g frisca
  • 1 compot fructe (ananas, mango, papaya)
  • 100 g nuca de cocos
Pregatesti asa:
  1. Pui la topit intr-o cratita 250 g de zahar cu 100 ml apa pentru a forma un caramel, adaugi apoi migdalele prajite, amesteci cateva secunde si rastorni amestecul de praline pe o foaie de copt, o lasi la rece timp de 1/2 ora si apoi rupi amestecul in bucati.
  2. Mai formezi un caramel din restul de zahar, iar cand e gata, il pui in vasul pentru mixer, adaugi 3 galbenusuri si amesteci la viteza medie timp de 5 minute.
  3. Torni peste caramel frisca batuta.
  4. Separat, bati 3 albusuri cu putin zahar.
  5. Pui albusurile peste crema de frisca, apoi fructele scurse bine, nuca de cocos si pralinele bucatele, amestecand de jos in sus.
  6. Dai totul la rece timp de 5-6 ore.
  7. Poti amesteca fructele si migdalele in compozitie sau le folosesti doar la decor.
  8. Pofta buna!
Nuga glace

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Nuga glace "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Nuga glace - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.