Pui cu sos de branza - Retete Culinare

Pui cu sos de branza


Iti trebuie:
  • 1/2 pui
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • putin vin
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Fierbi legumele separat, apoi tai feliute morcovul si telina.
  2. Speli puiul, il zvanti, apoi il calesti in putin ulei, il scoti si-l pui intr-o tava.
  3. Calesti legumele in grasimea de la pui.
  4. Palariile de ciuperci dupa ce le speli, le pui la cuptor cu putina sare timp de 10-15 minute.
  5. Dupa aceea umpli ciupercile cu legume si le asezi pe langa pui impreuna cu broccoli.
  6. Pregatesti crema:
  7. Freci branza cu ouale si cascavalul ras si pui cu lingura peste ciuperci.
  8. Lasi totul la cuptor pentru gratinare.
  9. In tava adaugi si putin vin.
  10. Aranjezi frumos pe un platou carnea si legumele de jur-imprejur.
  11. Pui si sosul de branza si aranjezi.
  12. Pofta buna!
Pui cu sos de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu sos de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu sos de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.