Tocanita din carne de vita - Retete Culinare

Tocanita din carne de vita


Iti trebuie:
  • 500 g carne de vita fara os
  • 125 g carnati afumati
  • 120 ml ulei
  • 500 g praz
  • 1 kg cartofi
  • 125 g ardei gras
  • 250 g bulion de rosii
  • 75 ml vin
  • sare
  • piper
  • 2 legaturi verdeata
  • 5 bucati ardei iute
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati, circa 3-4 la o portie, apoi o prajesti putin la suprafata in grasime incinsa, in untura in care s-a prajit carnea calesti prazul taiat in felii subtiri.
  2. Stingi totul cu bulion si apa, adaugi carnea si lasi sa fiarba.
  3. Cand carnea este aproape fiarta cam, adaugi cartofii taiati in cuburi mici si usor caliti in ulei.
  4. Apoi pui ardeiul gras, taiat la fel.
  5. Carnatii, taiati rondele, ii prajesti putin in grasime incinsa si apoi ii amesteci in tocana.
  6. Potrivesti de sare, piper, vin si pe deasupra pui rosiile decojite si putina verdeata.
  7. Introduci tava la cuptor pentru gratinare.
  8. Servesti tocana fierbinte.
  9. Pofta buna!
Tocanita din carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.