Curcan umplut - Retete Culinare

Curcan umplut

Iti trebuie:
  • 1 curcan tanar ( de 3-4 kg )
  • 1 pulpa de pui
  •  maruntaie de curcan ( ficat, pipota, inima )
  • 1 conserva de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua
  • 1 franzela mica inmuiata in lapte si stoarsa bine
  • condimente
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine curcanul, apoi il freci cu sare si-l lasi deoparte.
  2. Maruntaiele de curcan si pulpa de pui le fierbi in apa cu sare.
  3. Cand sunt gata, le scurgi bine, dezosezi pulpa, apoi dai carnea si maruntaiele prin masina de tocat impreuna cu franzela.
  4. La compozitia obtinuta adaugi ciupercile taiate marunt, verdeata tocata, ouale, sare si piper dupa gust.
  5. Cu aceasta compozitie umpli curcanul, apoi il cosi.
  6. Il ungi cu ulei si presari condimente.
  7. Il invelesti in folie de aluminiu si-l dai la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit.
  8. Cand este gata, scoti folia si-l mai lasi putin sa se rumeneasca.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Curcan umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Curcan umplut" Curcan umplut - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dumitrascu Nota: Retete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota MaximaRetete de Revelion - Nota Maxima Fara nota
interesanta reteta si gustoasa trebuie sa fie




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.