Ciulama de pui cu ciuperci - Retete Culinare

Ciulama de pui cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 pui mic fiert ca pentru supa
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 felii telina
  • 1 pastarnac mic
  • 500 g ciuperci de padure
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 linguri ulei
  • 2 rosii bine coapte
  • 50 g unt
Pregatesti asa:
  1. In 2 linguri de ulei, calesti usor 3-4 linguri de faina alba, pe care o stingi cu zeama calda de la supa, pusa putin cate putin, sa nu se formeze cocoloase.
  2. Presari vreo 4-5 boabe de piper negru si 1 frunza de dafin.
  3. Dezosezi puiul si, in timp ce ciulamaua se fierbe usor, adaugi carnea in sos.
  4. Fierbi cel putin 15 minute.
  5. Prajesti ciupercile in unt si apoi le scoti si le pui intr-un mujdei pregatit din: 1 capatana de usturoi bine pisat, frecat cu 1-2 linguri de ulei si cu
  6. 2 rosii bine coapte la cuptor.
  7. Faci apoi o mamaliguta tare.
  8. In farfurii sau pe un platou, asezi mamaliguta, pusa cu lingura sau gramajoare, apoi ciulamaua peste care s-a presarat verdeata din belsug si 2-3 linguri din ciupercile puse in mujdei.
  9. Pofta buna!
Ciulama de pui cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciulama de pui cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Ciulama de pui cu ciuperci" Ciulama de pui cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
iana Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
super super buna deja este a doua oara cand o gatesc strict dupa aceasta reteta! felicitari gospodinei!

 
ionela Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
foarte buna mmmmmmm




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.