Ciorba de pui moldoveneasca - Retete Culinare

Ciorba de pui moldoveneasca


Iti trebuie:
  • 500 g carne de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi colorati
  • 1 legatura leustean
  • 30 g taitei grasi
  • 500 ml bors
  • sare
  • 100 g smantana.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi carnea de pui in 4 l de apa cu sare, dupa gust, circa 15 minute, apoi iei spuma.
  2. Cureti si tai bucati morcovul, ceapa, telina, ardeii si pastarnacul.
  3. Adaugi legumele in ciorba si le lasi sa fiarba circa 30 de minute.
  4. Pui taiteii si mai lasi sa fiarba timp de 5 minute.
  5. Adaugi borsul fiert in prealabil, lasi sa dea cateva clocote si stingi focul.
  6. Dregi ciorba cu smantana, presari leusteanul tocat si lasi vasul acoperit.
  7. Pofta buna!
Ciorba de pui moldoveneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui moldoveneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui moldoveneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.