Pui umplut - Retete Culinare

Pui umplut


Iti trebuie:
  • 1 pui de 2 kg
  • 200 g carnati de casa afumati
  • 80 g taitei cu ou mai marunti
  • untura
  • sare
  • boia
  • piper
  • morcovi
  • radacina patrunjel
  • concentrat cu gust de gaina.
Pregatesti asa:
  1. Tai rondele carnatii si ii rumenesti intr-o tigaie la foc potrivit, apoi adaugi taiteii (cruzi) si ii amesteci putin la foc mic, adaugi 1 lingurita de boia dulce si cu aceasta umplutura pregatesti puiul.
  2. Speli si cureti bine puiul, apoi il umpli cu compoziti pregatita, il cosi si il pui la fiert.
  3. Adaugi in oala morcovi, radacina de patrunjel si putin concentrat cu gust de gaina.
  4. Dupa ce a fiert, scoti puiul si il pui intr-un vas termorezistent, il presari bine cu concentrat cu gust de gaina si poti adauga si putina supa.
  5. Dai vasul la cuptor pana se rumeneste.
  6. Pofta buna!
Pui umplut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui umplut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui umplut  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.