Iahnie cu sunca afumata - Retete Culinare

Iahnie cu sunca afumata


Iti trebuie:
  • 300 g fasole boabe
  • 250 g sunca afumata
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri bulion
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Inainte cu o seara de a pregati mancarea, pui fasolea la inmuiat.
  2. A doua zi, iei fasolea si o pui la fiert, aruncand apa dupa 2-3 clocote.
  3. Apoi acoperi cu apa clocotita si lasi fasolea la fiert pana se inmoaie.
  4. Separat, ceapa si usturoiul le toci marunt si le calesti in ulei bine incins.
  5. Stingi amestecul cu pasta de tomate diluata cu 2 linguri de apa si torni apoi in vasul cu fasole.
  6. Adaugi sare, lasi sa fiarba putin, apoi dai deoparte.
  7. Servesti iahnia calda sau rece, dupa preferinta, garnisita cu bucatele de sunca afumata si presarata cu piper pe deasupra si cu patrunjel.
  8. Pofta buna!
Iahnie cu sunca afumata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie cu sunca afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iahnie cu sunca afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.