Chiftele de peste cu susan - Retete Culinare

Chiftele de peste cu susan


Iti trebuie:
  • 700 g peste
  • 4 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 10 boabe de piper negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet condimentat
  • sare
  • 3 linguri cu susan.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert pestele, ceapa si morcovii intregi in apa rece cu sare, cat sa le acopere.
  2. Adaugi foile de dafin, piperul si lasi sa fiarba bine.
  3. Cand a fiert foarte bine, strecori supa.
  4. O dai deoparte si indepartezi oasele si cartilajele.
  5. Pasezi pestele si legumele, adaugi oul, pesmetul (tarhon tocat, optional) si amesteci bine.
  6. Formezi chiftele pe care le tavalesti bine in susan.
  7. Le pui apoi in tava, pe hartie de copt si le lasi sa se coaca circa 20 de minute, pana se aureste susanul.
  8. Poti praji chiftelele in baie de ulei, dar fara ulei sunt mai sanatoase.
  9. Pofta buna!
Chiftele de peste cu susan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de peste cu susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de peste cu susan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.