Gnocchi umplute cu spanac si ricotta - Retete Culinare

Gnocchi umplute cu spanac si ricotta


Iti trebuie:
  • 350 g paste gnocchi
  • 500 g spanac
  • 250 g ricotta
  • 100 g bacon
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri ulei de masline
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Pentru sosul bechamel iti trebuie:
  • 30 g faina
  • 1 lingura unt
  • 800 ml lapte
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Fierbi spanacul timp de 1 minut, il scurgi intr-o sita si il lasi la scurs.
  2. Incingi uleiul intr-o tigaie, adaugi baconul taiat marunt, ceapa si rumenesti usor la foc moderat.
  3. Adaugi spanacul si amesteci totul pe foc mic.
  4. Lasi apoi la racit.
  5. Adaugi ricotta si amesteci totul bine.
  6. Potrivesti gustul de sare si de piper.
  7. Fierbi pastele doar jumatate din timpul de fierbere indicat pe ambalaj.
  8. Amesteci bine masa de spanac si umpli pastele de gnocchi sau le asezi in straturi, in tava.
  9. Pregatesti sosul bechamel asa:
  10. Incingi untul intr-o oala, adaugi faina si o prajesti scurt in unt, amestecand continuu cu telul.
  11. Adaugi laptele in timp ce amesteci cu telul.
  12. Potrivesti de sare, piper si nucsoara si fierbi amestecand in continuare timp de 5-10 minute.
  13. Pui pastele umplute, una langa alta intr-un vas de yenna, torni sosul bechamel deasupra si coci preparatul timp de 10-15 minute in cuptor la 200°C.
  14. Pofta buna!
Gnocchi umplute cu spanac si ricotta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gnocchi umplute cu spanac si ricotta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gnocchi umplute cu spanac si ricotta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.