- Pagina Principala
- Aperitive
- Retete de Aperitive Reci
- Pasta din branza de vaci si sardele
Pasta din branza de vaci si sardele
- Prezentata de: Gologan Irina
- » Cartea De Bucate : Retete de Aperitive Reci
- » Fara nota
- » Data: 6/02/2011
Iti trebuie:
- 150 g unt
- 300 g branza de vaci
- 50 g arpagic
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g cascaval
- 60 g sardele
- boia
- piper
- Freci untul spuma si il amesteci cu sardelele zdrobite bine cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul, sare, piper, boiaua si arpagicul tocat foarte marunt.
- Aranjezi pasta pe un platou si o decorezi cu masline si cu arpagic sau poti face un decor din paine prajita si arpagic.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta din branza de vaci si sardele "
Va dorim " Pofta Buna ".