Gulas - Retete Culinare

Gulas


Iti trebuie:
  • 800 g carne de porc (de preferat pulpa)
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 ardei iuti
  • 200 g ardei (rosu si galben)
  • 150 g fasole verde pastai (conserva)
  • 300 g rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 600 ml supa de carne (instant)
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in cuburi de circa 2 cm.
  2. Toci ceapa si usturoiul.
  3. Tai ardeii iuti in doua, pe lung, indepartezi semintele si apoi ii tai fin in feliute.
  4. Tai ardeii fasii inguste.
  5. Tai fasolea oblic in bucati de 3 cm, apoi o pui in apa clocotita timp de 4-5 minute, o scurgi si o lasi apoi timp de 2-3 minute in apa foarte rece (asa isi pastreaza culoarea).
  6. Oparesti rosiile, le cureti, le tai in 4, scoti miezul cu seminte si il pasezi printr-o sita (opresti sucul) iar pulpa rosiilor o tai cubulete.
  7. Incingi uleiul intr-o cratita incapatoare, prajesti bine carnea pe toate partile, adaugi ceapa, usturoiul si ardeii iuti, amesteci, apoi pui pasta de tomate, amestecand din nou.
  8. Torni supa si sucul de la rosii.
  9. Reduci focul, lasi la fiert totul timp de 35 de minute si potrivesti gustul de sare, piper si boia.
  10. Adaugi apoi fasiile de ardei, fasolea verde si rosiile si fierbi in continuare timp de 10 minute.
  11. Gusti si, daca e nevoie, mai pui sare, presari patrunjelul si iei cratita de pe foc.
  12. Folosesti ca garnitura paste mai late sau orez fiert.
  13. Pofta buna!
Gulas

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gulas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.