Cremes delicios - Retete Culinare

Cremes delicios


Pentru foi iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 100 g margarina
  • 50 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 60 g smantana
  • 2 linguri lapte
Pentru crema iti trebuie:
  • 1 l lapte
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 10 linguri faina
  • 1 esenta de vanilie
  • 150 g margarina
Pregatesti foile asa:
  1. Incorporezi margarina in faina, o amesteci cu zaharul, oul, praful de copt, smantana si laptele.
  2. Aluatul trebuie sa fie mai moale.
  3. Imparti aluatul in 3 bucati si il dai timp de 1 -2 ore la frigider, intinzi 3 foi subtiri si le coci pe fundul tavii.
Pregatesti crema:
  1. Bati galbenusurile cu zaharul, cu faina si cu cateva linguri de lapte.
  2. Pui restul de lapte pe foc si, cand este cald, torni amestecul de galbenusuri.
  3. Fierbi la foc mic, amestecand mereu.
  4. Bati repede albusurile spuma tare cu zahar vanilat si le torni peste crema data deoparte de pe foc.
  5. Amesteci usor si pui crema intre foi.
  6. Dai prajitura la rece, o tai si o presari cu zahar pudra si cu zahar vanilat.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cremes delicios "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Cremes delicios" Cremes delicios - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dana Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
e super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
oana Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de PrajituriRetete de PrajituriRetete de PrajituriRetete de Prajituri Fara nota
ce sa intamplat cu margarina pt crema,sa pierdut pe drum




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.