Ciorba de peste - Retete Culinare

Ciorba de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa mare
  • 1 -2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • bors sau otet
  • leustean
  • ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi si de intestine, de aripi si il tai in bucati mari, pe care le sarezi.
  2. Cureti zarzavatul si il razi pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi il calesti impreuna cu ceapa in 3 linguri de ulei, timp de 2 minute.
  3. Adaugi apa si lasi sa fiarba bine.
  4. Apoi adaugi ardeii, taiati in felii subtiri si rosiile cuburi.
  5. Acresti imediat ciorba cu bors, apoi o sarezi si adaugi pestele si mai lasi sa fiarba totul circa 20-30 de minute, pana cand intra furculita in carnea de peste.
  6. Iei oala de pe foc si adaugi in ciorba leustean si patrunjel.
  7. Servesti ciorba cu ardei iute si cu mujdei.
  8. Pofta buna!
Ciorba de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.