Pogacele cu jumari - Retete Culinare

Pogacele cu jumari


Iti trebuie:
  • 400 g faina alba
  • 1 praf de copt
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 200 g smantana
  • 250 g jumari tocate.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele in afara jumarilor si a piperului, framanti bine coca, intinzi aluatul de circa 1 mm grosime si ungi in strat subtire cu untura topita.
  2. Presari peste aluatul intins jumarile piperate.
  3. Repeti operatiunea de 3 ori.
  4. Dai compozitia la frigider timp de 1/2 ora si ungi din nou.
  5. Intinzi aluatul de 1 cm, il tai cu diferite forme de cutit si il ungi pe deasupra cu galbenus, apoi dai la copt pana capata pogacelele o culoare aurie.
  6. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pogacele cu jumari "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pogacele cu jumari - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.