Pizza cu blat de paine - Retete Culinare

Pizza cu blat de paine


Iti trebuie:
  • 1 paine alba
  • 300 g mezeluri (salam, kaizer, sunca)
  • 100 ml lapte
  • 2-3 oua
  • 50 g unt sau margarina
  • 200 g cascaval
  • patrunjel verde
  • ketchup
Pregatesti asa:
  1. Cureti painea de coaja (optional) si o tai felii de aproximativ 2 cm grosime, pe care le asezi intr-o tava unsa bine cu unt sau cu margarina, stropesti feliile de paine cu lapte caldut, apoi asezi mezelurile taiate cubulete.
  2. Deasupra, torni ouale batute spuma si cascavalul ras.
  3. Introduci tava in cuptorul bine incins si coci pizza la foc potrivit timp de 20-30 de minute.
  4. Cu 5 minute inainte de a fi gata, presari patrunjel verde tocat foarte fin.
  5. Scoti pizza din cuptor si pui ketchup, apoi o tai felii si o poti servi.
  6. Pofta buna!
Pizza cu blat de paine

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pizza cu blat de paine "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Pizza cu blat de paine" Pizza cu blat de paine - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dadi Nota: Retete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza Fara nota
bunaaaaaa

 
miri Nota: Retete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota Maxima Fara nota
oky yamy yamy

 
RADU Nota: Retete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de Pizza - Nota MaximaRetete de PizzaRetete de Pizza Fara nota
BUNICICA




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.