Ciuperci in aluat - Retete Culinare

Ciuperci in aluat


Iti trebuie:
  • 600 g ciuperci
  • 200 ml bere
  • 100 g faina
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron mai adanc pui faina si un praf de sare.
  2. Bati albusul spuma si il incorporezi in faina, iar apoi adaugi si galbenusul.
  3. Amesteci foarte bine totul cu untul si adaugi treptat berea.
  4. La final, pui 1 lingura cu ulei.
  5. Cureti ciupercile de codite si le speli bine.
  6. Apoi le inmoi in aluat si le prajesti in ulei incins.
  7. Servesti ciupercile ca aperitv.
  8. Pofta buna!
Ciuperci in aluat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.