Chiftele de pui si masline - Retete Culinare

Chiftele de pui si masline


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g masline verzi
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 1/2 cescuta lapte
  • 2 linguri faina
  • 1-2 linguri malai grisat
  • patrunjel
  • 300 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Bati bine un ou cu faina, malai si sare (compozitia sa aiba consistenta unui aluat de clatite, iar daca este prea groasa, poti sa o subtiezi cu lapte).
  2. Dai carnea prin masina de tocat, dupa care o amesteci cu paine inmuiata in lapte si stoarsa.
  3. Adaugi oul, ceapa tocata fin, patrunjel si un praf de sare si piper.
  4. Din compozitia astfel obtinuta modelezi chiftelute, nu inainte de a le pune in mijloc cate o maslina fara sambure.
  5. Treci chiftelutele prin aluat si le rumenesti in baie de ulei. Scoti chiftelutele pe un platou pe care pui servetele absorbante de bucatarie.
  6. Pofta buna!
Chiftele de pui si masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui si masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui si masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.