Cornulete cu nuca - Retete Culinare

Cornulete cu nuca


Iti trebuie:
  • 1 cub drojdie
  • 250 g untura
  • 1 pahar lapte batut
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • 700-800 g faina
  • 1 cescuta ulei
  • 1 esenta de vanilie
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 borcan de gem
  • 150 g miez de nuca
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Intr-un lighean, amesteci drojdia cu o lingurita de zahar, cu putina apa calduta si cu putina faina.
  2. Adaugi si o cescuta de ulei.
  3. Lasi sa creasca, pui restul ingredientelor si framanti un aluat potrivit de tare.
  4. Il lasi apoi la caldura pana isi dubleaza volumul.
  5. lei din coca bucati si intinzi foi potrivit de groase, le tai patratele si le umpli cu gem amestecat cu nuci zdrobite.
  6. Le rulezi din colt, le rasucesti si le asezi intr-o tava unsa cu putin ulei.
  7. Le lasi sa mai creasca timp de 5 minute si le introduci in cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
  8. Cand sunt calde, presari cornuletele cu zahar pudra cu aroma de vanilie.
  9. Le poti servi alaturi de un pahar cu lapte cald.
  10. Pofta buna!
Cornulete cu nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.