Musaca de varza - Retete Culinare

Musaca de varza


Iti trebuie:
  • 1 varza de 1 kg
  • 500 g carne tocata de porc
  • 7 linguri smantana
  • 1/2 kg rosii
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • zeama de carne sau supa facuta din concentrat de legume
  • pesmet
Pregatesti asa:
  1. Prajesti carnea tocata in ulei impreuna cu ceapa.
  2. Adaugi sare, piper si verdeata tocata.
  3. Desfaci varza, tai cotorul si scoti foile, inlaturand partile groase, apoi oparesti frunzele.
  4. Ungi o tava cu ulei, presari pesmet si intinzi cateva foi de varza si bucati de ardei gras.
  5. Deasupra pui un strat de carne tocata, apoi alt rand de foi de varza.
  6. Procedezi asa pana termini cantitatea de carne si foile de varza.
  7. Termini cu un rand de foi de varza peste care presari pesmet, putina grasime, smantana si sare.
  8. Pui totul la cuptor.
  9. Cand este gata, scoti musacaua si o rastorni pe un platou.
  10. Portionezi musacaua si o servesti cu smantana deasupra.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de varza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de varza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.