Rulada din sfecla si cartofi - Retete Culinare

Rulada din sfecla si cartofi


Iti trebuie:
  • 2 sfecle rosii fierte
  • 1 morcov fiert
  • 2 cartofi fierti
  • 100 g crema de branza
  • 150 g maioneza preparata cu ulei
  • 1 hering marinat
  • 10 g gelatina
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Legumele le dai separat prin razatoare si adaugi sare dupa gust.
  2. Gelatina o dizolvi intr-un sfert de pahar de apa, o lasi timp de 30-40 de minute apoi o aduci la momentul de fierbere, dar nu o lasi sa fiarba.
  3. Lasi apoi sa se raceasca si o amesteci cu maioneza.
  4. Sfecla, cartofii si morcovul ii dai separat prin razatoare si adaugi peste fiecare amestec cate 2 linguri de maioneza.
  5. Heringul il tai felii subtiri dupa ce l-ai curatat de oase.
  6. Intinzi pe masa o folie alimentara.
  7. Asezi peste folie sfecla in strat uniform.
  8. Peste sfecla asezi crema de branza amestecata cu 2 linguri de maioneza (preparata cu ulei), intinzi cartofii si apoi morcovul.
  9. Pe mijloc asezi heringul, cate doua bucati in rand.
  10. Rulezi cu ajutorul foliei alimentare si lasi rulada la frigider cateva ore.
  11. Cand s-a racit si s-a intarit, tai rulada cu grija si o servesti ca aperitiv.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada din sfecla si cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada din sfecla si cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.