Ciorbita de porc - Retete Culinare

Ciorbita de porc


Iti trebuie:
  • 1/2 kg carne de porc
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa alba
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 legatura patrunjel verde 1
  • legatura leustean
  • cateva bucatele de afumatura
  • 1-2 cartofi sau putina fidea
  • 1/2 l bors acru
  • pasta de tomate concentrata
  • circa 3 l de apa
  • putin ulei pentru calit
  • concentrat de legume
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Carnea spalata si taiata cubulete potrivite, o pui la fiert in apa rece.
  2. Intre timp, cureti, speli legumele si le tai dupa preferinta.
  3. Calesti ceapa alba in putin ulei, adaugi celelalte legume pe rand si calesti dupa fiecare.
  4. Cartofii si afumatura le tai cubulete potrivite.
  5. Cand clocoteste iei spuma de cate ori e nevoie si cand este aproape fiarta carnea, adaugi legumele.
  6. Pui o parte din verdeata spalata si taiata marunt si fierbi la foc potrivit, nu in clocot.
  7. Daca ai oase, dupa fierbere desprinzi carnea, o tai bucati si o adaugi in ciorba.
  8. Spre sfarsit, adaugi cartoful care fierbe mai repede si dai in clocot separat borsul impreuna cu putin leustean.
  9. Desfaci separat pasta de tomate cu putina zeama din oala si adaugi in ciorba impreuna cu fideaua.
  10. O mai fierbi putin, sarezi si, la sfarsit, torni borsul si mai dai in cateva clocote.
  11. O dregi, dupa preferinta, la sfarsit cu ou si smantana sa fie si mai bogata.
  12. Stingi focul, presari restul de verdeata si acoperi sa se intrepatrunda aromele.
  13. Pofta buna!
Ciorbita de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.