Portocale cu frisca - Retete Culinare

Portocale cu frisca


Iti trebuie:
  • 6 portocale
  • 300 g frisca
  • 200 g fructe glasate sau din dulceata
  • 50-100 ml coniac sau lichior de portocale.
Pregatesti asa:
  1. Speli portocalele, le usuci si tai capacul fiecarui fruct.
  2. Scoti miezul cu o lingurita.
  3. Maruntesti miezul, il amesteci cu fructele din dulceata, cu frisca proaspat mixata si adaugi coniacul sau lichiorul pana capata o consistenta usor fluida.
  4. Pui compozitia in fiecare portocala, ornezi cu putina frisca si pui capacul la locul sau.
  5. Pofta buna!


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Portocale cu frisca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Portocale cu frisca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.