Chec cu ciocolata - Retete Culinare

Chec cu ciocolata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 varf cutit de bicarbonat de sodiu
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 80 g ciocolata neagra
  • 1 esenta de vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Topesti untul si il lasi la racit.
  2. Amesteci intr-un bol laina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi adaugi ciocolata taiata bucatele.
  3. Amesteci intr-un alt vas laptele, untul, ouale si esenta de vanilie, pe care le torni apoi peste ingredientele de mai sus si le amesteci bine.
  4. Intr-o forma tapetata cu hartie de copt, torni compozitia si o dai la cuptor la 180 de grade, timp de 45-50 de minute.
  5. Dupa ce s-a racit, tai felii si servesti checul impreuna cu un pahar de lapte cald.
  6. Pofta buna!
Chec cu ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.