Tort de mere 2 - Retete Culinare

Tort de mere 2


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1-1 1/2 kg mere (in functie de forma pe care o folosesti)
  • 400 g zahar
  • 300 g faina
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat si cateva linguri de gem sau de dulceata.
Pregatesti asa:
  1. Cureti merele, apoi scoti si cotoarele cu samburi cu un cutit special si le asezi intr-o cratita in care ai pus 200 g zahar la caramelizat.
  2. Umpli merele cu gem sau dulceata, apoi faci pandispanul astfel:
  3. Separi albusurile de galbenusuri.
  4. Bati albusurile cu 200 g zahar si cu zaharul vanilat, apoi adaugi pe rand cate 1 galbenus si cate 1 lingura de ulei.
  5. Praful de copt il pui in faina si torni apoi aceasta in ploaie, in compozitie, amestecand usor.
  6. Torni aceasta compozitie peste merele oprite in cratita.
  7. Dai la cuptor timp de 40 de minute.
  8. Dupa ce s-a racit, ornezi tortul cu frisca si il mai lasi putin la rece, apoi il consumi.
  9. Pofta buna!
Tort de mere 2

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort de mere 2 "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort de mere 2 - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.