Gulas de vita - Retete Culinare

Gulas de vita


Iti trebuie:
  • 500 g rasol de vita
  • 1-2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 1 pahar cu vin rosu sec
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  •  1 lingurita cu chimion macinat
  • boia dulce
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei, impreuna cu usturoiul tocat fin.
  2. Presara boia de ardei, stinge cu putina apa si lasa sa dea in cateva clocote.
  3. Adauga carnea taiata cubulete si sare.
  4. Lasa sa se inabuse putin, apoi toarna apa calda.
  5. Cand carnea este bine patrunsa, adauga cartofii, morcovul, rosiile taiate cubulete si ardeiul rondele.
  6. Amesteca apoi cu pasta de tomate dizolvata in putina apa si condimenteaza cu sare, piper si chimion macinat.
  7. La final, toarna vinul si lasa sa dea in cateva clocote.
  8. Serveste gulasul in painici golite de o parte din miez.
  9. Pofta buna!
Gulas de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulas de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Gulas de vita" Gulas de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Apostol Ionela Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota Maxima Fara nota
Foarte gustoasa.

 
goe Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de VitelRetete din Carne de Vitel Fara nota
Nu va fi rea aceata mancare dar nici pe departe nu este o reteta de exceptie.Mai studiaza,mai aprofundeaza.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.