Ciorba bunicii - Retete Culinare

Ciorba bunicii


Iti trebuie:
  • 500 g carne de manzat
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 4 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de leustean
  • bors
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Fierbe in trei litri de apa cu sare si 2 linguri otet carnea de manzat taiata cubulete.
  2. In timpul fierberii, ai grija sa iei spuma ori de cate ori este nevoie.
  3. Daca vrei sa scapi de aceasta grija, lasa sa dea in 1-2 clocote, apoi schimba apa.
  4. Adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel si ceapa taiate in bucati mai marii.
  5. Cand carnea este pe jumatate fiarta, pune cartofii taiati cubulete.
  6. Dupa ce a dat in cateva clocote, adauga dovlecelul si toarna sucul de rosii.
  7. Lasa pe foc pana cand se fierb zarzavatul si carnea, apoi acreste ciorba cu borsul fiert separat.
  8. La final, presara deasupra verdeata tocata fin si serveste cu ardei iute.
  9. Pofta buna!
Ciorba bunicii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba bunicii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba bunicii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.