Bors de fasole - Retete Culinare

Bors de fasole


Iti trebuie:
  • 500 g fasole boabe pestrita
  • 1 cana cu naut
  • 1 fir de praz
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 3 catei cu usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 50 g pasta de tomate
  • tarhon in otet
  • ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pune boabele de fasole si naut la inmuiat in apa de seara pana dimineata.
  2. Fierbele in apa cu sare.
  3. Taie prazul rondele si caleste-l in ulei.
  4. Adauga usturoiul, morcovii si telina taiata in cubulete.
  5. Dupa ce s-au inabusit legumele, pune boabele de fasole si naut scurse si foile de dafin.
  6. Acopera totul cu zeama in care au fiert boabele, lasa sa dea in cateva clocote, apoi pune pasta de tomate.
  7. La final, adauga dupa gust tarhon tocat.
  8. Acreste ciorba cu putin otet si serveste cu painica neagra.
  9. Pofta buna!
Bors de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.