Coltunasi cu carne de pui - Retete Culinare

Coltunasi cu carne de pui


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 1/2cana cu apa calda
  • sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g carne de pui
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1-2 foi de varza
  • 1 lingurita cu amidon de porumb
  • ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pentru aluat, amesteca faina cu un praf de sare si apa calduta.
  2. Lasa deoparte un sfert de ora.
  3. Taie carnea, varza si ceapa si trage-le in ulei.
  4. Condimenteaza si adauga amidon.
  5. Intinde aluatul si taie patrate cu latura de 10 cm.
  6. Asaza umplutura cu lingurita pe fiecare patrat si lipeste bine marginile cu degetele.
  7. Intre timp, pune o oala cu apa si un praf de sare la fiert.
  8. Cand apa da in clocot, pune coltunasii.
  9. Sunt gata cand s-au ridicat la suprafata.
  10. Serveste-i caliti, impreuna cu ceapa taiata solzisori si un strop de usturoi.
  11. Pot fi serviti si cu sos de soia.
  12. Pofta buna!
Coltunasi cu carne de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi cu carne de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi cu carne de pui  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.