Supa cu taitei lati - Retete Culinare

Supa cu taitei lati


Iti trebuie:
  • 1 pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 3 morcovi
  • 1 telina mare
  • 160 g faina
  • 4 oua
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ardei rosu iute
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Pune puiul intr-o oala mai mare si acopera cu apa rece.
  2. Pune si ceapa intreaga, apoi da la foc mic.
  3. Cand da in clocot apa, adauga un praf de sare.
  4. Spumeaza des, pentru a obtine o supa clara.
  5. Cand puiul este gata, scoate carnea, las-o sa se racoreasca si curata carnea de pe oase.
  6. Curata restul legumelor si pune-le in supa clara.
  7. Pentru coltunasi, amesteca faina cu ouale, uleiul, un praf de sare si zaharul.
  8. Framanta un aluat ca de painica.
  9. Rupe bucati din aluat si da-le forma de coltunasi (sau oricare alta).
  10. Pune-i in supa infierbantata si tine pe foc 10-15 minute, pana se fierb.
  11. Serveste fierbinte, cu ardei iute rosu.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu taitei lati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu taitei lati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.