Tocanita aromata de porc - Retete Culinare

Tocanita aromata de porc


Iti trebuie:
  • 500 g carne cu grasime
  • 100 g ananas proaspat
  • 1 ardei gras rosu
  • 10 g ghimbir
  • 10 g usturoi
  • 1 ou
  • 20 ml otet alb
  • 1 lingurita cu zahar
  • 2 linguri cu faina
  • 400 ml ulei
  • 15 g amidon
  • 1 fir de ceapa verde
Pentru marinata iti trebuie:
  • 15 ml sos de soia
  • 10 ml vin de orez
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Taie cubulete carnea si ananasul, feliaza ardeiul, ghimbirul si usturoiul.
  2. Pune carnea in amestecul pentru marinata (doar jumatate din sosul de soia), amesteca si lasa 10-15 minute.
  3. Sparge oul, bate-l si toarna-l peste carnea marinata.
  4. Amesteca.
  5. Tavaleste prin faina cuburile de carne si prajeste-le in uleiul incins (din care se opresc doua linguri).
  6. Separat, incinge uleiul oprit si caleste 2-3 minute ghimbirul, usturoiul si ardeiul.
  7. Toarna deasupra otetul, sosul de soia ramas, zaharul si 1/2 cana cu apa fiarta.
  8. Lasa sa dea in cateva clocote.
  9. Adauga amidonul si tine pe foc pana sosul se leaga si devine lipicios.
  10. Pune atunci cubuletele de carne prajita si ananasul si lasa putin sa se intrepatrunda aromele.
  11. Pofta buna!
Tocanita aromata de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita aromata de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita aromata de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.