Ghiveci cu carne de porc - Retete Culinare

Ghiveci cu carne de porc


Iti trebuie:
  • 500 g fleica
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 radacina de ghimbir (mica)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 varza
  • 1/2 vanata
  • 3 linguri cu ulei
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Spala carnea si pune-o la fiert cu un praf de sare si dafinul in apa data in clocot.
  2. Dupa zece minute, scoate carnea, las-o sa se raceasca si feliaz-o.
  3. Incinge tigaia wok (sau una mai adanca) si „caleste" (pe uscat) ardeiul taiat felii pentru un minut, avand grija sa nu se arda.
  4. Scoate ardeiul intr-un castronel si toarna uleiul in tigaie.
  5. Cand s-a incins foarte bine, pune carnea feliata si prajeste timp de 1-2 minute.
  6. Adauga usturoiul tocat marunt, ghimbirul dat pe razatoare, ceapa taiata bucati, varza tocata mai mare si felii de vanata foarte subtiri.
  7. Amesteca bine si, dupa cateva minute, adauga sosul de soia si ardeii.
  8. Tine pe foc doar 2-3 minute.
  9. Inainte de a servi, gusta si adauga sare daca e nevoie.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.