- Pagina Principala
- Retete cu legume
- Retete de Tocanite
- Ghiveci cu carne de porc
Ghiveci cu carne de porc
- Prezentata de: Buzatu Diana
- » Cartea De Bucate : Retete de Tocanite
- » Fara nota
- » Data: 10/02/2011
Iti trebuie:
- 500 g fleica
- 1 legatura de ceapa verde
- 2 ardei grasi rosii
- 1 radacina de ghimbir (mica)
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu sos de soia
- 1 foaie de dafin
- 1/2 varza
- 1/2 vanata
- 3 linguri cu ulei
- sare.
- Spala carnea si pune-o la fiert cu un praf de sare si dafinul in apa data in clocot.
- Dupa zece minute, scoate carnea, las-o sa se raceasca si feliaz-o.
- Incinge tigaia wok (sau una mai adanca) si „caleste" (pe uscat) ardeiul taiat felii pentru un minut, avand grija sa nu se arda.
- Scoate ardeiul intr-un castronel si toarna uleiul in tigaie.
- Cand s-a incins foarte bine, pune carnea feliata si prajeste timp de 1-2 minute.
- Adauga usturoiul tocat marunt, ghimbirul dat pe razatoare, ceapa taiata bucati, varza tocata mai mare si felii de vanata foarte subtiri.
- Amesteca bine si, dupa cateva minute, adauga sosul de soia si ardeii.
- Tine pe foc doar 2-3 minute.
- Inainte de a servi, gusta si adauga sare daca e nevoie.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".