Ghiveci cu legume si carne de vita - Retete Culinare

Ghiveci cu legume si carne de vita


Iti trebuie:
  • 250 g carne de vita
  • 2 linguri cu vin de orez
  • 1/2  lingurita cu piper
  • 2 lingurite cu sos de stridii
  • 2 lingurite cu sos de soia
  • 1/2 lingurita cu zahar
  • 80 ml supa de pui
  • 4 linguri cu suc de rosii
  • sare
Pentru prajire iti trebuie:
  • 1 lingura cu usturoi
  • 2 lingurite cu piper boabe
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea cubulete, toarna deasupra vinul, condimenteaza si lasa 20 de minute.
  2. Intr-un castron, amesteca piper cu sosul de stridii si soia, zaharul si supa de pui.
  3. Incalzeste uleiul intr-un wok, la foc iute, si pune cubuletele de carne.
  4. Scoate carnea, da focul mai mic si rumeneste in uleiul ramas usturoiul pana capata o culoare aurie.
  5. Rastoarna din nou carnea in tigaie, toarna sosul din castron, sucul de rosii, ardeii tocati (grasi si iute) si piperul zdrobit.
  6. Pofta buna!
Ghiveci cu legume si carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ghiveci cu legume si carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ghiveci cu legume si carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.