Piept de pui cu alune - Retete Culinare

Piept de pui cu alune


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 200 g alune decojite
  • 1 lingura cu faina
  • 1 albus
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri cu otet
  • 1 lingura cu unt
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 lingura cu ulei de arahide
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Bate albusul spuma si incorporeaza faina si un praf de sare.
  2. Trece prin acest amestec pieptul de pui taiat in bucati potrivite.
  3. Incinge intr-un wok untul cu uleiul si prajeste cateva minute bucatile de pui.
  4. Scoate-le pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de grasime.
  5. Incorporeaza otetul in miere si pune apoi amestecul la foc mic pana da in 1-2 clocote.
  6. Toarna-l fierbinte peste bucatile de pui.
  7. Pune uleiul de arahide intr-o tigaie adanca si prajeste alunele pana devin aurii.
  8. Amesteca mereu, ca sa nu se arda (colorarea sa fie uniforma).
  9. Adauga-le peste pui si amesteca usor.
  10. Pofta buna!
Piept de pui cu alune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu alune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu alune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.