Pui cu masline si portocale - Retete Culinare

Pui cu masline si portocale


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 100 g masline verzi
  • 1 varf de cutit cu sofran
  • 1 varf de cutit cu scortisoara
  • 1 lingurita cu chimen
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas, amesteca uleiul cu zeama de lamaie, sofranul, scortisoara, chimenul, cimbrul si un praf de sare.
  2. In marinata astfel obtinuta, pune pieptul de pui taiat fasii.
  3. Acopera vasul si lasa-l la rece minumum o ora.
  4. Rastoarna totul intr-o tava impreuna cu o cana cu apa.
  5. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor aproximativ 40 - 45 de minute.
  6. Indeparteaza folia si adauga maslinele, felii de portocala decojite si ardeiul taiat bastonase.
  7. Amesteca usor si lasa la cuptor pana ce carnea se patrunde bine.
  8. Daca zeama scade prea mult, adauga putina apa.
  9. Pofta buna!
Pui cu masline si portocale


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu masline si portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu masline si portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.