Portocale invelite - Retete Culinare

Portocale invelite


Iti trebuie:
  • 3 portocale
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri rom
  • 2 lingurite scortisoara
  • ulei de palmier pentru prajit
Pentru aluat iti trebuie:
  • 4 linguri cu faina
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 ceasca cu lapte
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de sare.
Pregatesti asa:
  1. Curate si taie portocalele rondele.
  2. Lasa-le pe un platou (cu zahar, rom si scortisoara pe deasupra) timp de o jumatate de ora.
  3. Prepara aluatul amestecand toate ingredientele (ca la clatite, dar sa iasa un pic mai gros).
  4. Pune uleiul la incins, apoi tavaleste feliile de portocala prin aluat.
  5. Prajeste-le in baie de ulei cat sa se aureasca.
  6. Serveste cu dulceata de afine.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Portocale invelite "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Portocale invelite  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.