Ciuperci umplute invelita in aluat - Retete Culinare

Ciuperci umplute invelita in aluat


Iti trebuie:
  • 500 g aluat foietaj
  • 500 g ciuperci
  • 500 g amestec de carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 lingurita pesmet
  • condimente ( oregano, busuioc, condimente pentru carne )
  • 1 lingura cu unt
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Curata ciupercile si caleste-le in unt topit.
  2. Separat, taie ceapa, morcovul si ardeiul marunt si inabusa-le in ulei.
  3. Pune carnea tocata si o cescuta cu apa.
  4. Lasa pe foc pana scade apa si carnea este bine facuta.
  5. Dupa ce s-a racit compozitia, adauga ouale batute, pesmetul si condimentele.
  6. Cu acest amestec, umple o jumatate din palariile de ciuperci si asaza deasupra restul de palarii.
  7. Inveleste-le in fasii de aluat late de 1 cm.
  8. Unge-le cu putin ou, asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.
  9. Pofta buna!
Ciuperci umplute invelita in aluat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute invelita in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute invelita in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.