Tarta cu legume asortate - Retete Culinare

Tarta cu legume asortate


Iti trebuie:
  • legume asortate ( conopida, praz, rosii, broccoli, ciuperci )
Pentru aluat iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 300 g unt
  • 3 linguri cu apa rece
  • sare.
Pentru sos iti trebuie:
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina
  • 1 lingura boia
  • 1 l lapte
Pregatesti asa:
  1. Din faina, unt, apa si un praf de sare, framanta un aluat potrivit de tare si intinde din el doua foi.
  2. Pune una din foi intr-o tava unsa si tapetata cu faina, iar pe cealalta tai-o fasii lungi si late de 2-3 cm.
  3. Asaza fasiile peste foaia din tava in asa fel incat sa obtii niste cuiburi.
  4. Lasa la cuptor, la foc moderat pentru 20 de minute.
  5. Intre timp pregateste sosul.
  6. Amesteca untul cu faina.
  7. Subtiaza cu laptele si lasa pe foc amestecan continuu, pana cand sosul se ingroasa.
  8. Imparte sosul in doua.
  9. In prima parte, pune boia, iar in cealalta, cascavalul ras.
  10. Toarna sosul in cuiburile din aluat, alternand culorile.
  11. Asaza deasupra legumele si lasa la cuptor pana se rumeneste.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu legume asortate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu legume asortate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.