Tocanita de pui cu masline - Retete Culinare

Tocanita de pui cu masline


Iti trebuie:
  • 500 g carne de pui
  • 300 g masline
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 2 cepe
  • un  pahar de vin
  • 8 boabe de piper
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea in bucati, ca pentru tocana, si pune-o la prajit in ulei, cat sa dispara sangele.
  2. Stinge cu apa fierbinte si lasa la inabusit.
  3. Adauga ceapa tocata marunt, boabele de piper si un praf de sare.
  4. Lasa sa dea in cateva clocote, apoi pune faina desfacuta in putina apa rece.
  5. Lasa pe foc pana cand carnea este bine patrunsa.
  6. Adauga rosiile cu tot cu sos.
  7. Dupa ce a dat in cateva clocote, toarna vinul.
  8. Mai lasa putin pe foc, apoi pune maslinele si lasa sa fiarba pana se inmoaie.
  9. La final, aromatizeaza cu patrunjel.
  10. Pofta buna!
Tocanita de pui cu masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tocanita de pui cu masline" Tocanita de pui cu masline - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
tina Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de PasareRetete din Carne de Pasare Fara nota
am stricat tot cu vinu ala:((..i-a schimbat tot gustu si nu am pus decat jumate de pahar




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.