Fursecuri cu nuci - Retete Culinare

Fursecuri cu nuci


Iti trebuie:
  • 120 g unt
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 fiola cu esenta de vanilie
  • 140 g faina
  • 1/2 varf de cutit cu praf de copt
  • 100 g nuci prajite si tocate marisor
  • 1/2 borcan cu gem de pere
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, pune zaharul, untul si vanilia si mixeaza pana obtii o spuma.
  2. Adauga galbenusul si amesteca pana se omogenizeaza.
  3. Incorporeaza faina, un praf de sare si foarte putin praf de copt.
  4. Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza bilute si trece-le prin albusul batut spuma si apoi prin nuca tocata.
  5. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Cu degetul, fa o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
  7. In adancitura formata, pune putin gem de pere.
  8. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15 minute.
  9. Pofta buna!
Fursecuri cu nuci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.