Iahnie cu ceapa prajita - Retete Culinare

Iahnie cu ceapa prajita


Iti trebuie:
  • 500 g fasole uscata
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 6-8 fire de ceapa verde
  • 1 ou
  • 1 lingura cu faina
  • sare .
Pregatesti asa:
  1. Lasa la inmuiat fasolea de seara pana dimineata, scurge-o si pune-o la fiert cu morcovul si ceapa taiate mare, foaia de dafin si o lingurita rasa cu sare mare.
  2. Cand fasolea a fiert, scurge-o de apa, dar pastreaza o cana cu zeama.
  3. Paseaza bine fasolea si legumele in mixer sau da-le prin masina de tocat.
  4. Adauga usturoiul zdrobit, 1-2 linguri cu ulei si amesteca bine de tot.
  5. Daca e prea vartoasa, adauga putina zeama, pana obtii consistenta dorita.
  6. Potriveste de sare si piper si lasa deoparte.
  7. Bate oul cu faina si un praf de sare.
  8. Incinge uleiul, tavaleste ceapa (cu tot cu o parte din frunze) in compozitia de ou si faina si prajeste-o cat sa se aureasca.
  9. Serveste cu fasole.
  10. Pofta buna!
Iahnie cu ceapa prajita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie cu ceapa prajita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iahnie cu ceapa prajita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.