Iahnie de fasole cu afumatura - Retete Culinare

Iahnie de fasole cu afumatura


Iti trebuie:
  • 500 g fasole alba boabe
  • 300 g costita afumata
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 1 pahar cu vin alb dulce
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingurita cu cimbru uscat
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Lasa fasolea la inmuiat in multa apa de cu seara.
  2. A doua zi, pune fasolea la foc si fierbe-o in 2-3 ape, cam doua ore.
  3. In ultima apa, adauga putina sare si costita taiata felii groase.
  4. Da morcovul pe razatoarea mica, toaca marunt ceapa, iar ardeiul cubulete.
  5. Incinge uleiul si caleste legumele pana se inmoaie, adauga bulionul si vinul alb.
  6. Lasa sa fiarba cateva minute si toarna totul peste fasolea care a scazut.
  7. Amesteca bine, adauga cimbrul si foile de dafin si lasa sa mai fiarba putin.
  8. La sfarsit, adauga sare dupa gust si patrunjel tocat.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie de fasole cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iahnie de fasole cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.