Tocanita din carne si masline - Retete Culinare

Tocanita din carne si masline


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de iepure
  • 200 g masline
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 330 ml de bere
  • 1 lingurita cu rozmarin
  • 1/2 lingurita cu boia dulce
  •  6 linguri cu ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taie iepurele in bucati si unge-le cu putin ulei, sareaza, pipereaza, presara boia si rozmarin si da la frigider pentru o ora.
  2. Intre timp, taie ceapa marunt, ardeiul gras cubulete, la fel si rosia.
  3. Dupa ce s-a fezandat iepurele, incinge restul de ulei si rumeneste bucatile de carne pe toate partile, adauga legumele, un pic de sare si pune  capacul pentru a se inabusi cateva minute.
  4. Pune peste carne si legume, putina apa si maslinele si fierbe acoperit inca o jumatate de ora.
  5. Adauga berea si continua fierberea la foc iute pana cand sosul capata consistenta.
  6. Pofta buna!
Tocanita din carne si masline

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne si masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne si masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.