Iepure umplut cu carne tocata - Retete Culinare

Iepure umplut cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 1 iepure intreg
  • 2 ardei grasi (rosu si galben)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu ulei
  • 300 g carne de vita tocata
  • 50 g cascaval
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • salvie
  • 1 lingura cu otet
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Unge iepurele cu otet, sareaza-l si pipereaza-l pe toate partile si da-l la frigider pana prepari umplutura.
  2. Taie in felii groase ardeii si ceapa.
  3. Da cascavalul pe razatoare si amesteca-l cu carnea tocata, oul batut, piper si salvie.
  4. Cu aceasta compozitie, umple iepurele, apoi coase-l cu ata si asaza-l in tava de copt.
  5. Pe langa el, pune feliile de ardei, ceapa si cateii de usturoi taiati felii groase.
  6. Toarna uleiul si o cana cu apa si da totul la cuptor pentru 30 de minute.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure umplut cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iepure umplut cu  carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.