Carne cu sos de mustar - Retete Culinare

Carne cu sos de mustar


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de iepure
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 avocado mic
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 telina mica
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura cu unt
  • boabe de mustar verde
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1/2 lingurita cu rozmarin
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea in bucati si unge-le cu unt topit, presara rozmarin si da-le la frigider 30 de minute.
  2. Curata morcovul, telina si prazul.
  3. Da pe razatoarea mare morcovul si avocado, telina tai-o in felii groase, iar prazul toaca-l marunt.
  4. Rumeneste iute, pe toate partile, bucatile de carne, apoi pune-le intr-o tava, adauga prazul, telina morcovul si vinul, acopera cu un capac sau o  folie de aluminiu si lasa se inabuse la cuptor timp de 50 de minute.
  5. Intre timp, pregateste sosul de mustar.
  6. Freaca mustarul cu ulei la fel ca la maioneza, adauga zeama de lamaie, putin cate putin, si boabele de piper pisate.
  7. Cand carnea este aproape gata, toarna sosul de mustar si mai da la cuptor zece minute.
  8. Dupa cinci minute, intoarce carnea.
  9. Serveste cu felii subtiri de avocado stropite cu zeama de lamaie.
  10. Pofta buna!
Carne cu sos de mustar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carne cu sos de mustar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carne cu sos de mustar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.