Iepure in sos dulce - Retete Culinare

Iepure in sos dulce


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de iepure
  • 2 pere tari
  • 1 fir gros de praz
  • 200 ml vin alb
  • 4 linguri cu miere
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 morcov mic
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Unge cu ulei carnea taiata bucatele, sareaz-o si pipereaz-o, apoi rumeneste-o intr-o tigaie incinsa si aranjeaz-o intr-un vas de copt.
  2. Curata legumele.
  3. Da morcovul pe razatoarea mare, iar prazul taie-l felii subtiri.
  4. Asaza totul printre bucatile de carne.
  5. Perele curatate de coaja si cotor, taie-le felii si apoi in sferturi.
  6. Potriveste-le si pe ele printre bucatile de carne.
  7. Amesteca vinul cu mierea, adauga putin apa si eventual un pic de zeama de lamaie si toarna totul peste carne si legume.
  8. Da vasul la cuptor, acoperit, pentru 40 de minute, la foc mediu.
  9. Pofta buna!
Iepure in sos dulce

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure in sos dulce "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iepure in sos dulce - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.