Carne cu smantana - Retete Culinare

Carne cu smantana


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de iepure
  • 2 linguri cu faina
  • 2 cepe
  • 400 g smantana
  • 1 galbenus
  • ulei pentru prajit
  • 4 catei de usturoi
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Taie carnea de iepure in bucati, da-le prin faina si pune-le la rumenit in ulei intr-o tigaie incapatoare.
  2. Cand au capatat o culoare frumoasa, transfera bucatile de carne intr-o cratita (pe care s-o poti da si la cuptor).
  3. Taie ceapa curatata cat mai marunt si caleste-o in uleiul ramas in tigaie, apoi adauga smantana batuta cu galbenusul si restul de faina.
  4. Fierbe cateva minute la foc mic, amestecand mereu.
  5. Peste carne, adauga apa cat s-o acopere, sare dupa gust, pune capacul si lasa sa fiarba la foc molcom 40 de minute.
  6. Cand carnea e fiarta (intra furculita in ea) si a scazut bine, adauga sosul de smantana, usturoiul pisat sau taiat feliute.
  7. Taie cascavalul in felii subtiri si pune-le peste bucatile de carne.
  8. Da totul la cuptor pentru cinci minute.
  9. Pofta buna!
Carne cu smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carne cu smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Carne cu smantana" Carne cu smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ALECSANDRA Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
o bunatate complimenti




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.